Invitation

Har i et rigtigt godt drengehold, som enten spiller A eller B-række (eller begge), og har lyst til at møde andre dygtige hold i samme årgang rundt om i landet?

Hvis ja, så er Talentstævnet i Stensballe lige noget for jer, hvor der vil være rig mulighed for, at få en masse kamptræning og prøve nogle forskellige ting af inden turneringsstart.

Talentstævnet afholdes for første gang for drenge i 2024.

Rækkerne der tilbydes er U10, U11 og U12, hvor der er en A og en B-række i alle årgange. OBS: Der spilles 8-mands i U10-rækken.

Prisen for deltagelse med overnatning og alle måltider er 850 kr. per spiller og træner. Hvis jeres klub er over 100km fra Stensballe (Horsens), så er desuden væsentligt at nævne, at man kan tilkøbe alt tog- og bustransport til og fra stævnet for bare 150 kr. oveni prisen per spiller og leder. Vi arrangerer i den forbindelse alt tog- og bustransport til og fra stævnet. Dette tilbud gælder for ALLE spillere samt 2 trænere/ledere pr. hold. Ønsker man at have flere ledere med end det, så vil der være en ekstra betaling for transporten.

Prisen inkluderer også 6 kampe per hold, overnatning, fuld forplejning med 6 måltider, stævne t-shirts samt flotte præmier til 1.-4. pladsen. Udover deltagergebyret skal der betales et mindre holdgebyr på 1000kr og depositum på 500kr per overnatningslokale.

I kan læse meget mere i invitationen til Talentstævne 2023, der findes på nedenstående link:

https://talentstaevne.dk/wp-content/uploads/2022/10/Invitation-Talentstævne-drenge-2023_compressed.pdf

Obs: A1-række = SU på Sjælland og Mesterrække på Fyn.