Regler

 

Spilletid: 

Spilletiden er 2 x 15 i alle rækker.

 

Der spilles efter DBU´s gældende regler, og det de regler der henvises til. Dog spilles der med FRI UDSKIFTNING, og der er INGEN omkamp i cup-kampene, hvorfor man i disse kampe, i tilfælde af uafgjort, går direkte i straffe. 5 straffespark til hvert hold, derefter 1 spark per hold. 

 

Man må have alle de spillere med man har lyst til, dog skal de alle fremgå af holdkortet som skal sendes inden eller afleveres fredag inden holdets første kamp  

Der må benyttes max 2 halvårsspillere.

 

Hvis man deltager som klub i flere årgange, og der er halvårsspillere som deraf kan spille på begge hold, så må man gerne spille for begge hold gennem stævnet. Det forudsætter dog at spilleren/spillerne som det drejer sig om, er skrevet på begge holdkort inden stævnets begyndelse. Ellers kan man ikke ændre på det og skifte spillerne rundt undervejs.   

 

Har man flere halvårsspillere med end det tilladte antal, så skal de alle sammen stå på holdkortet. Eftersom at det kun er tilladt at have 2 halvårsspillere med pr. kamp, så skal man aflevere en seddel til dommeren inden hver kamp, hvor der står hvilke halvårsspillere der bliver benyttet i den pågældende kamp, og hvilke som ikke gør. 

 

Hvis man har to hold med i samme række, så må spillerne KUN benyttes på det ene hold gennem hele stævnet. Og spillerne på hvert hold skal fremgå af holdkortet inden stævnets begyndelse – der må som sagt ikke være gengangere på de to holdkort. 

 

Der trækkes lod om hvem der giver bolden op. 

Sidstnævnte hold skal ved ens spillerdragt skifte trøjefarve inden kampen. Overtrækstrøjer kan lånes på stævnekontoret.  

 

I tilfælde af pointlighed tæller: 

  1. Flest point i indbyrdes kampe
  2. Bedste måldifference i indbyrdes kampe
  3. Flest scorede mål i indbyrdes kampe
  4. Bedste samlede måldifference
  5. Flest scorede totale antal mål

8-mands er der nogle punkter, hvor reglerne afviger lidt fra lokalunion til lokalunion, så for en sikkerhedsskyld gør vi opmærksom på at vi benytter følgende regler: 

- Opsamling ved tilbagelægninger: Man må ikke samle den op ved tilbagelægninger. 

- Målspark fra jordenBolden skal sparkes fra jorden ved målspark.

- Ekstra spiller på banen hver gang man fører med 3 overskydende mål: Det må man gerne benytte sig af.

- Hjørnesparksdistance: Skal sparkes mellem feltkant og sidelinjen. 

- Gult kort: 5 min udenfor banen. 

- Anfører: Er ikke et krav.

 

Kampene dømmes af dommere fra Horsens Fodbold Dommerklub.