Vælg en side

Regler

 

Spilletid: 

U11, U12 og U13: 8-mands 2 x 20 min  

U14, U15 og U16: 11-mands 2 x 20 min 

 

Der spilles efter DBU´s gældende regler, og det de regler der henvises til. Dog spilles der med FRI UDSKIFTNING, og der er INGEN omkamp i cup-kampene, hvorfor man i disse kampe, i tilfælde af uafgjort, går direkte i straffe. 5 straffespark til hvert hold, derefter 1 spark per hold. 

 

Man må have alle de spillere med man har lyst til, dog skal de alle fremgå af holdkortet som skal sendes inden eller afleveres fredag inden holdets første kamp  

Der må benyttes max 2 halvårsspillere i 8-mands og 3 halvårsspillere i 11-mands.   

 

Hvis man deltager som klub i flere årgange, og der er halvårsspillere som deraf kan spille på begge hold, så må man gerne spille for begge hold gennem stævnet. Det forudsætter dog at spilleren/spillerne som det drejer sig om, er skrevet på begge holdkort inden stævnets begyndelse. Ellers kan man ikke ændre på det og skifte spillerne rundt undervejs.   

 

Har man flere halvårsspillere med end det tilladte antal i 8-mands og 11-mands, så skal de alle sammen stå på holdkortet. Eftersom at det kun er tilladt at have 2 halvårsspillere med per kamp i 8-mands og 3 halvårsspillere i 11-mands, så skal man aflevere en seddel til dommeren inden hver kamp, hvor der står hvilke halvårsspillere der bliver benyttet i den pågældende kamp, og hvilke som ikke gør. 

 

Hvis man har to hold med i samme række, så må spillerne KUN benyttes på det ene hold gennem hele stævnet. Og spillerne på hvert hold skal fremgå af holdkortet inden stævnets begyndelse – der må som sagt ikke være gengangere på de to holdkort. 

 

Der trækkes lod om hvem der giver bolden op. 

Sidstnævnte hold skal ved ens spillerdragt skifte trøjefarve inden kampen. Overtrækstrøjer kan lånes på stævnekontoret.  

 

I tilfælde af pointlighed tæller: 

  1. Flest point i indbyrdes kampe
  2. Bedste måldifference i indbyrdes kampe
  3. Flest scorede mål i indbyrdes kampe
  4. Bedste samlede måldifference
  5. Flest scorede totale antal mål

8-mands er der nogle punkter, hvor reglerne afviger lidt fra lokalunion til lokalunion, så for en sikkerhedsskyld gør vi opmærksom på at vi benytter følgende regler: 

- Opsamling ved tilbagelægninger: Man må ikke samle den op ved tilbagelægninger hverken i U11, U12 eller U13.  

- Målspark fra jordenBolden skal sparkes fra jorden ved målspark i både U11, U12 og U13. 

- Ekstra spiller på banen hver gang man fører med 3 overskydende mål: Det må man benytte sig af både i alle rækker (også i U14 og U16). 

- Hjørnesparksdistance: I U11 og U12 må man sparke mellem feltkant og sidelinjen, mens man i U13 sparker helt ude ved sidelinjen. 

- Gult kort: 10 min udenfor i både U11, U12 og U13. 

- Anfører: Er ikke et krav i U11 og U12, mens det er det i U13.  

 

Kampene dømmes af dommere fra Horsens Fodbold Dommerklub.